perjantai 25. huhtikuuta 2014

Prom 2k14

Se kauan odotettu prom on nyt vihdoin takana päin! Sitä oli stressattu ja pelätty ja meinashan koko promkin jäädä väliin. Mullahan kävi niin kivasti että mun deitti kero kaks päivää ennen promia ettei aio tansseihin ollenkaan. Siinä tulikin pienimuotonen hermoromahdus koettua ja itkut väännettyä. Eihän kellekään varmaan tule mukava olo kun tolla tavalla jätetää ilman varotusta. Tää jätkähän myös tekstas Glorialle asiasta, ei siis voinu ihan suoraaa mulle tulla kertomaan. Mulla oli varattu kampaaja-ajat, ostettu mekko, korut ja kengät ja sit yhtäkkiä olinkin ilamn deittiä. Mistä ihmeestä uus kahen päivän varotusajalla? Kaikilla meiän koulussa oli jo joku tietysti, näytti jo ihan toivottomalta kun Glorian sisko sitten löysi mulle ehdokkaan. 

Lauantaiaamuna herättiin sitten aikasin, suunnistin Glorialle laittamaan kynnet, hirveetä säätämistä taas tekokynsien kanssa, irtosivat koko ajan. (Promista palatessa mulla oli 6 jälelläxD)Yheltä mentiin kampaajalle laittamaan hiukset ja tajuttiin että ollaan ihan aikataulusta jälessä. Kotin saavuttiin kolmelta ja meiän oli takotus lähteä kuvia ottamaan 3.30! Kiireessä kun säheltää niin eihän siinä mikään mene kunnolla. Gloria väkersi mun meikkiä, Melanie väkersi Glorian kynsiä ja mä yritin puhistaa mun varpaankynsiä samaan aikaan. 3.15 Meillä ei ollu vielä mekotkaan päällä.. ja tietysti mun mekon vetoketju ei toiminu. Siinä sitten Melanie ja Katrina kisko sitä ikuisuuden ja lopulta sai sen toimimaan. Oltiin kun oltiinkin aikataulussa, mun deitti ilmesty minuutin sen jälkeen kun oltiin saatu mn mekko kiinni. Mitchell(mun deitti) kiinnitti mulla corsagen mun ranteeseen(sellanen kukkasysteemi) ja  mä laitoin boutonnieren sen takkiin. Tai Mitchellin äiti laitto en lopulta kun en saanu sitä millään.

Ekana lähettiin Erickin luo ottamaan kuvia, siinä kyllä puutu suu ku piti hymyillä sellasta jenkkihymyä koko aika! Vanhempia ja kameroita oli varmaan miljoona, joten suurimmassa osassa kuvista kaikki kattoo eri suuntiin xD Meitä oli yhteensä kuus paria meiän ryhmässä ja otettiin aika perinteisiä kuvia ja tuntu et vanhemmat oli tästä vaiheesta enemmän innoissaan kun me. Ruokapaikkana  oli Olive Garden, italialainen ravintola. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta mulla oli muutenki jo vaikeuksia hengittää mun mekossa nii en nii hirveesti sit syöny.Tuliniin spesiaali olo kun niin monet ihmiset kehu meiän mekkoja ja sano et näytettiin näteiltä. Yks pikkutyttö juos mun luo sanomaan et oon kaunis ja sit juoksi pois awwww <3 Ditchattiiin Glorian, Mitchellin ja Tannerin(Glorian deitti) kanssa meiän ryhmä ja mentiin Riverfontiin ottamaan lisää kuvia. Aurinko oli jo alkanu laskea joten oli vähän henkalampi ottaa niitä kuvia. Lopulta niistä tuli kuitenkin hyviä!

Varsinainen prom alko kasilta ja suunnilleen kaheksan aikoihin oltiinkin promissa. Aluks oli aika jäyhee tunnelma, mut kylä aika nopeesti tunnelma lämpeni ja porukka intoutu tanssimaan. Tanssiminen on tääl jenkeissä kyllä kovin erilaista kun mihin suomityttö on tottunu... Mut sit vedettiin nää perus jenkkiläiset cupidshufflet ja cha cha-slidet. Tykkään näistä ihan sikana, kun kaikki on mukana ja tekee eikä vaan seisoskele niin kun Suomessa. Sitten tietty ilmotettiin promking and queen ja prom prince and princess. Olin ilonen koska mun kaveri Hannah voitti queenin ja toinen kaveri Laura voitti princess.

Promin jälkeen mentiin kotiin ja vaihdettiin mekot farkkuihin ja tpaitoihin. Oli kyllä aika haikeet ottaa mekko pois, olihan tää mun prinsessapäivä!Suunnattiin sitten afterpromiin, jossa oli mm. lazertagia ja minigolfia, palkintoja ja ilmasta ruokaa yms. Lazertag on kyllä huippuhauskaa, harmi vaan et se oli 15 min :/ Afterpromista lähettiin aika nopsaa oltiin koton ajoskus 1.30am. Sanotiin meiän deiteille heipat je mentin Glorialle. Jueltiin joku aika ja mentiin nukkumaan ehkä 3.30am. Aamulla piti olla pääsiäiskirkossa kello kaheksan..

Jos ei lasketa ylenmäärästä stressin määrää, nautin promista tosi paljon! Oli ihanaa kun kaikki ihan oikeesti TANSSI eikä vaan noloina keinunu puolesta toiseen, samalla olan yli vilkuillen jos joku näkee. Toisin sanoen ihanan jenkkiläistä. American prom on nyt koettu <3
4 kommenttia:

Cheer me up with your comments <3