sunnuntai 5. tammikuuta 2014

My first video

Hejsan!
Now it's time for my very first videopost!  Se ei ilmeiseti toimi täällä , joten voitte katsoa sen täältäMY FIRST VIDEO!!

Oon tosiaan nähny aika paljon nnoita 50 facts about me-videoita ja ajattelin, että tää soveltuis hyvin ekaks videoks :D Mutta kommentoikaa ja sanokaa mitä tykkäsitte! Enjoy! _Laura_

14 kommenttia:

 1. Raulaaaa kuulostat niiii ihanalta <3

  VastaaPoista
 2. tosi luonnollisen kuulonen englanti! :) yleensä ymmärrän kaiken kun suomalaiset puhuu englantia mutta nyt tuli jo vähän liian vaikeeta sanastoo ittelle :D

  VastaaPoista
 3. kuulostaa iha et englanti ois sun toinen äidinkieli tai jotain :D

  VastaaPoista
 4. Piti tulla nyt kommaa :D siis sika hyvä enkku! Siis ku oon kattonu muide vaihtariblogie videopostauksii ni tuntuu et niide enkku o surleet ja aksentti vielä tooosi suamalainen ja oon vähä et häh ootte olle siel puol vuat mut su videost eka kerran kuulin et joku o sentää jtn aksenttii ja kieltki oppinu! Go you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua kun ihana kommentti! Piristit niin kovasti mun paivaa!! <3

   Poista
 5. Laura toi video oli aivan huikee!! Katoin vaan suu auki, miten sie puhut hyvin enkkuu ja kuulostit ihan jenkiltä!! Muutenkin toi idea oli hyvä ja hauska! :)

  VastaaPoista
 6. kuuluu kyllä hyvin ettet puhu enkkua äidinkielenä ja jotkut sanat kuulostaa tosi "ylilausutuilta" tms mut eihän se haittaa :D ihan hyvält kuulosti silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän mun ollu tarkotuskaan kuulostaa amerikkalaiselta :D Kiitos :)

   Poista
 7. mulla ei toi linkki videoon toimi jostai syystä :o ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, en tiiä miks ei toimi :( Jos meet youtubeen ja kirjotat 5o facts about me laura maria, niin löytyy ainakin sitä kautta :D!

   Poista

Cheer me up with your comments <3