perjantai 17. tammikuuta 2014

Senior pictures (c) Rikara digital photography

 Alunperin mun piti ottaa seniorkuvat jo joskus syyskuussa, mutta perheenvaihdon ja muiden hässäköiden takia niiden otto lykkäänty joulukuulle. Olin tietty valinnu mekon yms. muuta kesästä mukavaa jo sillon syyskuussa ja nythän ne oli hieman säähän sopimattomat. Pakkasta olli sellaset mukavat -10 mutta päätin kutenkin etten asuja vaihda, kyllä sitä suomalaisella sisulla pärjätään! Kuvaaminen alkokin mukavasti, mun kuvaaja oli tosi innokas ja sillä oli hyviä ideoita, kun ite olin vähän silleen et joo ei oo hajuukaa mitä tehä..

Sit tuli aika vaihtaa mekkoon ja sit kun otin viel kengät pois niin ei tuntenu mitään. Kun siinä paikallas seisoskelet ja pitäs näyttää oikeen kaunista hymyä niin alko se siinä vaiheessa vähän vaikeutuu :D Tää kuvaaja oli kuitenkin aivan ihana ja hassu ja hauskuutti mua koko ajan. Kun olin vaihtamassa uniformua päälle hän alko vaan huutaa et poliisi, poliisi, hyppää äkkiä autoon!!. Paniikissa sitten siinä puoliks vaatteet päällä rybtäsin autoon ja paiskasin oven kiinni. Sitten Royale rupee nauramaan ihan täysiä, miten huvitavalta näytin, että kiitos vaan :)

Seniorpictures on siis tosi yleinen tapa täällä jenkeissä. Valitset pari kolme asua ja sitten palkkaat valokuvaajan, joka ottaa susta noin 50 kuvaa. Kokemuksesna tää oli ihan ainukertanen ja olin niin onnellinen kuin sain kokea jotain erilaista. Että jos vaan mahollisuus tulee eteen niin kannattaa mennä!

Huomenna ois sitten varmaankin postausta cheerista ja uinnista sekä lähipäivinä koulupostaus ja ostospostaus! Mitä muuten mietitte mun videosta, pitäskö tehä toinen?

-Laura-

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia. Olet niin nätti. Iskä on ylpeä <3

  VastaaPoista
 2. Ihana cheer-Laura!!!:3 mieki haluun...

  VastaaPoista
 3. hienoja kuvia :) oot nätti!

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva paita ekassa kuvassa, multa taitaa löytyä sama kaapista ;D Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Oi tee ihmeessä lisää videoita tykkäsin tosi paljon :) ja ihanii nää sun kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! kiva kun tykkäsit, videoita tulee heti kun aikaa löytyy! :D

   Poista

Cheer me up with your comments <3