keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Happy birthday JJ!!

Viime Lauantaina vietettiin miun rakkaan höpsön veljen Jaredin 4-vuotissynntäreitä <3 Onnea isole pojalle!! <3 Synttärit oli sellaset perinteiset juhlat, jossa oli sekä pikkulapsia, että sukulaisia ja tuttuja. Kuten arvata saattaa tuon ikäselle synttärit on mahtavin juttu ikinä, eli Jared oli ihan villinä koko päivän :) Toi saatto kostautua yhessa vaiheessa, kun juhlasakari vähän väsähti ja turhautu kun ei saanut pinataa rikki. Siinä tuli pienet itkut, mutta se meni ohi kun siirryttiin kakulle. Kakku oli sellanen tilattu kakku ja siinä oli päällä sellanen lentokone, joka ei nyt näy tossa kuvassa. Suklaata ja vaniljaa, nami nami :)


 Lajoistakin Jared oli tietty innoissaan ja suurin osa niistä oli Batma/Starwars/Angrybirds -aiheisia( Jaredin lempparit :D) Ite annois sille sellasen lentokonekarkkijutun ja angrybirdspelin.
Ohjelmassa oli myös pelejä kuten baseball, musical chairs ja put a tail to the donkey. Mulle tuli omat synttärit pikkulapsena mieleen :D Innostuin myös pelaamaan baseboolia(miten sen kirjottas suomeks kun kuulostaa tyhmältä kirjottaa baseballia xD) aika paljon ja nyt oonki jälestä päin pelaillu sitä dadin kaa :)Oli kyllä ihanat juhlat ja sain tutustua mun sukulaisiin täällä, tapasin dadin vanhemmat ja siskon, joka nimi on myös Laura :) ja momin isän :) Muutenkin oli hurjan kiva viikonloppu, siitä lisää ens postauksessa.

Mut nytten läksyjen ihmeelliseen maailmaan (matikan koe huomenna..)Heleja sinne Suomeen <3

-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cheer me up with your comments <3