torstai 10. lokakuuta 2013

I like people who smile when it's raining

Paljon on tapahtunu ja mun piti tehä vaikka minkalaista postausta, mutta kuten ne jotka mun blogia lukee tietää että yllättäviä asioita tapahtuu.. Mä oon kuitenki päättäny että tästä lähtien pidän tän blgon yleisilmeen positiivisena ja jätän vuodattamispostaukset tekemättä. Onhan teidänkin mukavampi lukea ilosia postauksia, vai mitä? :D Siksi en nyt kerro hieveästi  olotiloista, koska ne on ollut aika vaihtelevia :/  Kiitos kuitenkin teille kaikille jotka lähetitte kannustavia viestejä, piristitte ihan oikeasti mun päivää ihanat <3

Oon saanu nyt jo tosi paljon ihania ystäviä ja ihana tutustua koko aika uusiin. Ja mä rakastan mun perhettä, nää kaikki on vaan niin ihania!

Mut mun ekasta cheerpelistä.. Saavuin sinne kentälle toosi hermostuneena. Päätin kuiteski et osaan ja jos en osaa niin ei se mitää hengessä mukana vaan. Sit se alko. Kaikki cheerleaderit meni kentälle ja kuunneltiin Amerikan kansallislaulu. Seuraavaks hurrattiin kun pelaajat tuli kentälle ja sit se peli alkokin. Aina välillä joku huus jonkun cheerin ja sit käännyttiin kohti yleisöä ja tehtiin se. Joissakin cheereissä olin ihan hämmentyny mut joissain oikeesti osasin ja se fiilis kun pystyit tekemään cheerin ja vaan nauttimaan tunnelmasta!  Sit kun meiän joukkue sai touchdownin tehtiin schoolsong eli sellanen pitempi tanssi ja osasin sen ja tuntu oikeesti et oon osa joukkuetta ihana fiilis <3 Meni siis paremmin kun osasin odottaa.. tosin meiän joukkue hävis aika selvästi ja se oli meiän homecomingpeli vieläpä.. joo mut yks mun kavereista Hayley kruunattiin homecomingquueniksi!! Olin ihan superonnellinen sen puolesta!

Toinen harrastus mistä oon saanu hyviä ystäviä on kuoro, nää ystävät piristää hurjasti mun päivää kun on huono olo <3 Siellä on yks Laura niminen tyttö, joka oli vaan silleen et tästä lähtien oot mun Finntwin, haha. Muutenki olo oli kuin julkkiksella, kun mentiin harjotusten jälkeen ravintolaan niin kaikki halus ottaa kuvia mun kaa :DMut mun kirjottaminen vähän nyt tökkii niin antaa kuvien puhua puolestaan..

ps. muistakaa kysellä kysymyspostauksessa :-) -----> TÄÄLLÄ

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage1
2013-09-27 20.25.43

2013-09-27 18.31.47
Checkmate. ✔ | via Tumblr
Ohana *-*

good friends help you find important things when you haqve lost them.......
 Cheers <3
Laura

2 kommenttia:

Cheer me up with your comments <3