perjantai 29. marraskuuta 2013

Halloween 2013

Happy thanksgiving!! Tunnin päästä olis lähtö Illinoisiin, Mt. Carmeliin, josta mun hostmama on kotosin. Siellä on sitten luvassa oikeen jenkkiläiset juhlat, jossa on koolla koko suku ja syödään täytettyä kalkkunaa! Huomenna sitten on blck friday, eli kaikissa kaupoissa on kauheet  alennusmyynnit. Ihmiset ihan tosissaan jonottaa sinne jotain 8 tuntii etukäteen, et varmasti saa kaikki parhaat tuotteet. Ire en ihan niin pitkään aatellu jonottaa, mut kyl mä ostoksille kuiteski menen ;D

Eikse sanonta mee niin et "parempi myöhään kuin ei milloikaan". Halloween tuli ja meni melkeenpä kuukausi sitten, mutta nyt saan vasta postausta siitä aikaseks hyvä minä! :)

Yksien cheerharkkojen jälkeen hostmama tuli hakee mut koulusta ja suunnattiin pumpkinpatchille. Jokanen sai valita oman kurpitsan itelleen ja olin siellä ihan kikseissä haha :D Muutenki olin oottanu Halloweenia niin kovasti. Vaikka Halloweenin vieto onkin rantautunu Suomeen, niin eihän se sama ole, kun periamerikkalainen Halloween.
Dad ihan eläyty tähän kaiverrukseen kunnolla :D

miun kurpitsa suunnitteluvaiheessa!

Tää on Emman pumpkin, vähän leikittiin sillä :)

Tadaa, minä ja minun valmis kurpitsa.Olin kyllä ylpee tästä, kun en oo ennen kurpitsaa kaivertanu. Tulihan siinä sähellettyä ja hostmom vähän joutu korjailemaan mun aikaansaanosta, mut lopputilos on hieno eiks vaa :)

Täällä oli sellanen valtava kauppa Halloween city, mistä voit ostaa Halloween pukuja. Niillä oli satoja, ehkä jopa tuhansia vaihtoehtoja. Yritäpä siinä sitten valita itelles puku. Mulla oli joku 20 eri vaihtoehtoo, mutta lopulta päädyin Minnie Mouseen. Olin kyl tyytyväinen. Jared oli stormtrooper Star Warsista ja Emman piti olla ballerina, mut osa pukua oli hukassa, joten Emma olikin keijukainen.


awws <3 <3 <3

Donut bankissa,( joka on kun meidän Arnolds, mut parempi!!) oli Halloween viikot


Ready for trick or treating!!
Evansvillessa oli myrskyvarotus Halloweenina, joten mentiin vasta seuraavana päivänä kirrokselle. Mun, Emman ja Jaredin lisäks mukaan lähti Jacqy, joka on saksalainen vaihtari. Oli kyl hauskaa ja ihmiset ihan oikeesti panostaa koristeluun tääl. Joku oli muuttanu yhen pihanki kokonaan hautausmaaks ja se oli ihan huikeeta. Muutenki melkeen jokasella talolla oli ees jonkinlainen koristelu :) Sit yks talo oli järjestäny kilpaillun, ne otti kuvat kaikist aosallistujista ja paras asu voittaa. Kilpailun järjestät oli pukeutunu minni hiireks ja kuptisaks, ihan niinku minä ja jacgy. Joten kun ne näki meiät ne vaan huus et "Look, that's us!!"

karkkii tuli lopulta ihan mukavasti!

Nyt lähenki viettämään mun ekaa thanksgivingia!! Terveisiä sinne Suomeen :D
-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cheer me up with your comments <3