keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Holiday season

Hey guys...
Hello December..

hahaa avsin jo kolmannen luukun kalenterista tänään!
Aluks sanon, et koska multa on vähä jääny toi kysymyspostauksen teko, sinne voi laittaa viel kysymyksiä. Teen postauksen varmaan parin viikon sisällä. Kysymyksiä voi laittaa TÄNNE!!!
Siiten aiheeseen, eli Kiitospäivään!

Torstaiaamuna lahdettiin ajamaan Mt. Carmeliin Illinoisiin. Hostmama on sielta kotosin ja suuri osa sen perheesta viela asuu siella, joten koko suku kokoontui Hostaidin vanhempien luokse. Ruokaa oli tarjolla valtavasti, oli kalkkunaa, monenlaista paistosta, perunamuusia, kastikkeita, sampyloita, kirsikka-, suklaa-, omena-, toisenlainensuklaa- ja kanelipiirakkaa.. Nami nami! Tuli kylla niin monia uusia ihmisia myos vastaan etta muistan nimista vaan murto-osan :D Hannahilla ja Ikella on kaks nuorempaa serkusta, Allie 10v ja Addie 2v <3 Leikittiin sitten kahvilaa ja kuvattiin videoita ja meilla oli oikeen hauska iltapaiva! Lisaksi ohjelmaan tietty kuulu jenkkifutiksen katsominen, jota miesvaki kovaaanisesti kommentoi ja elaytyi siihen taysilla mukana. Sitten vedettiin nimilaput hatusta ja kenen nimen sait, sille ostat joululahjan. On vaan niin iso suku, ettei olisi jarkea kaikkien ostaa kaikille lahjaa.  En varmaan olisi voinut perinteisempaa amerikkalaista juhlapaivaa saada ja oli ihana olla osa tata kaikkea! Kaiken kaikkiaan mulla oli todella onnistunut ensimmainen kiitospaiva, toivottavasti ei viimeinen! Seuraavan kerran sitten kokoonnutaan talla porukalla 22. joulukuuta perinteisella jouluaterialle!

Joulusta muuten, ilmoitusasiaa! Tuun viettamaan mun joulun Floridassa!! En voinut olla enempaa innoissani kun kuulin tasta ideasta perheelta! :) Noh siihen vielä on aikaa, tai niinhän sitä luulis! Aika on vaan menn niin älyttömän nopeesti. Tuntuu et nää ekat neljä kuukautta van vilahti ohi. Vasta eilen toitotin  koulussa että hei oon ollut täällä jo KOLME kuukautta!.. 

Quote

Jotenki tuntuu niin epäjoulusalta täällä maailmalla. Kaikilla on jouluvalot taloissa ja koulussa soitetaan joulumusiikkia ja meillä on jo kuusikin(!) mutta jotain puuttuu.. Ehkä hämmentää hiukan se, että kolme päivää sitten aamulla menin yökkärissä takapihalle istuskelemaa, kun aurinko porotti kuumana.. Mä ootan  innolla mun tulevaa joulua, koska siitä tulee ainutlaatunen ja en koskaan saa enää kokea mitään tällasta! Mä kuitenkin rakastan suomalaista joulua ja perinteitä. Mulla on ollu yli 10 vuotta samat kaks kuvajoulukalenteria, josta joka joulu avaan samat kuvat. Joulukuun loputtua laitan luukut kiinni sinitarralla ja odotan seuraavaa joulua, että voin avata samat luukut uudestaan. Meillä on keraaminen seimisommitelma, jonka aina asettelen näkyville. Samat joulukoristeet, jotka laitetan kuuseen ja joka vuos äiti sanoo, et eikö vähemmät koristeet riitä, mutta kuusen koristelu on vaan niin kivaa :) Kuuseen laitetaan pienet korit, joihin äiti laittaa karkkia joka vuosi, ei väliä miten vanhoja jo ollaan. Meillä on aina käynyt joulupukki, nykyään, vaikka perheessä ei enääo le pieniä lapsia, joku veljistä pukeutuu pukiksi ja jakaa lahjat. Kaikkea tällasta mä tuun kaipaamaan tulevana jouluna. Sain tossa viikko sitten paketin, joka sisälsi kaikenlaisia ihanuuksia kotoa, kuten ruisleipää ja Fazeria, paransi paljon mieltä! Kiitti äiti!!

Oon kkuullut mun hostperheen perinteistä ja haluan ottaa niistä lisää selvää! He menee joka joulu Floridaan ja heillä ei oo kuusta vaan valtava dinosaurus(?) joo ihan totta!. Lahjat laitetaan tän dinon jalkojen juureen :D Äää en vaan jaksas oottaa joulua, 3 viikkoa lomaan ja samalla en haluu et se tulee koska sit on puolet mun vuodesta takana päin..:/
Mites muut vaihtarit, onko samanlaisia fiiliksiä havaittavissa? :D

Ainiin, pyysin mun kaveria SantaSwitchiin. Nää on siis tanssiaiset, joihin tyttöjen on tarkotus kysyä poikia. Kysyin siis mun kaveria Gabea, ja se sano kyllä :D Yks mun saksalainen vaihtarikaveri kysy Beniä, joka on siis tän Gaben identtinen kaksonen xD Kuvista tulee mielenkiintosia haha :D Mennään tanssiaisiin isommalla porukalla ja ennen sitä mennään syömään ja otetaan kuvia. Juhlien jälkeen sit afterpartyt ja sit sleepover! En malta oottaa!
 Tähän loppuun laitan jotai randomkuvia viimeviikoilta
kouluun lähössä hehkeenä eräs aamu. Herätyskellohan soi sii 5.10 joka aamu..

mekko Santa Switchiin <3 <3 Koska Amerikka on ihana maa ja täällä on Black Friday, kaikkien alennusten jälkeen mekko oli 30 dollaria!
Mun hostveli Ike 11v ja Hannah 13v. Paketoittin tossa lahjoja :D

cheergame with best girls Hayley and Courtney <3

Ruisleipää nami <3

äiti lähetti mulle joulukalenterin <3

pose pose enne peliä..

musta ja Gloriasta on mahoton saaha hyvää kuvaa, mut ei se mitää <3 I love you my bestie!

Christmas tree!

Hannah, oot vaan niin sulonen! Kuvassa siis mun 13-vuotias hostsisko :)

tehtiin Hannahin kaa ruokaa tos toissapäivänä ja oli kyllä niin hauskaa! Kehitettiin oma pastaresepti :)

Hei pääsin kirjastoon!


mun uus koti <3

en osaa ilmeisesti ääntää nimeeni kauheen hyvin.. joo
Christmas | via Facebook

Onne uuteen jaksoon sinne Suomen lukiolaisille, kohta se ootettu loma alkaa :D ! 
♥:lla Laura

2 kommenttia:

  1. Ja nii alkaa wanhojen harkatki ;) Toivota onnea ettei sähelletä pelkästään joka tunti XD Ihana joulukalenteri!! Miulla on pinkki muumi :)

    VastaaPoista
  2. Flora?!?!?! LOL nauran tyylii ääneen täällä :D:D

    VastaaPoista

Cheer me up with your comments <3