perjantai 26. huhtikuuta 2013

something to look forward

Hei taas! <3
Vieläkään ei oo isäntäperhetietoja tullu joten täällä vaan ootellaan:/
YFU:n lähtövalmennus on jo ens viikolla ja ootan sitä kyllä tosi paljon,tiiän sieltä jo joitakin, niin mukava kun ei tarttee mennä ihan tuntemattomien sekaan, tosin varmaan siellä tutustuu aika nopsaan!:D
Sillä aikaa ajattelin tehä postausta harrastuksista joita oisin halukas jenkeissä kokeilemaan, laatu noissa kuvissa vähän on niin ja näin..

Elikkäs, kuten oon kertonu haluisin harrastaa tanssia enemmän ja kehittyä siinä vuoden aikana! Eli se on mun ykköstoive. Oon miettiny myös tota cheerleadingia, mutta siitä mulla ei oo aikasempaa kokemusta, joten en tiiä onko sen harrastaminen mahollista.

Joskus miljoona vuotta sitten harrastin koripalloa ja ajattelin, että miksipä ei alottaa sitä uudestaan, kun ainakin perustaidot on hallussa. Oon aina miettiny, että olisi ihanaa esiintyä jossain näytelmässä, varsinkin musikaalissa, joten joku draamaklubi olisi aika hauska. Innostuin tosta näyttelemisestä vielä lisää, kun kävin meiän koulun ilmaisutaidon kurssin, josta tykkäsin tosi paljon!

En nyt tiedä mun laulutaidoista, mutta pidän todella paljon laulamisesta ja esiintymisestä( vaikka mulla onkin ihan kauhea esiintymiskammo) joten jos koululla oisi jotain bänditoimintaa, voisin kuvitella meneväni sinne mukaan. Tässä viimeaikoina oon myös tykästyny tennikseen! Haluisin oppia sitä lisää ja päästä harrastamaan  sitäkunnolla! Suomessa kun tuo aika ei riitä..

Tajusin just, että mukavinta tässä on se, että voin tehä just niitä juttuja mistä oon unelmoinu, mutta mihin ei oo ollu täällä mahdollisuuksia!Veikkaan, että jotain noista voi kyllä harrastaa mun koulusta, on tietysti eri asia ottaako ne vaihtareita mukaan...

Tästä tuli nyt vähän tällanen  lyhykäinen postaus, mutta kirjotan kun tulee jotain uutta! Ja kommentoikaa ja laittakaa postausideoita!:D


6 kommenttia:

 1. Mun ymmärtääkseni sitä cheerleadingia voi harrastaa, vaikkei aikasempaa kokemusta oliskaan :)

  VastaaPoista
 2. Niin varmaan voiki ainakin osassa kouluista:) mietin vaan sitä että niillä on jo valmiit joukkueet ja osa on harrastanu monta vuotta, niin taitotaso voi olla aika erilainen... Plus joskus joukkueisiin pitää hakea ja sillon varsinki pitää osata jotakin:D mut ei sitä koskaan tiiä, joten toivotaan että oot oikeessa:)!

  VastaaPoista
 3. Monessa vaihtariblogissa ainakin tyypit on menny ja opetellu sen tanssin ja huudot ja niillä sitte päässy mukaa! :) Uskompa et asenteella on merkitystä aika paljon!
  Ja huomenna nähään Virroilla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii olis kyllä aika huippua!
   Ja apua se on jo huomenna aika menee niiin nopeesti!:D siellä nähään!

   Poista
 4. Mäkin oon lähössä syksyllä vaihtoon ja mullakin ois vähän samanlaiset harrastushaaveet, että tota cheerleadingii ois tosi ihana pääsee kokemaan, koska oon halunnu koittaa sitä. Varmaan sit riippuu vähän koulusta, että minkälaiset mahdollisuudet on päästä mihinki joukkueeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ku ois just kiva harrastaa jotain ihan uutta! Toivottavasti me molemmat päästäis kokeilemaan:D Minkä kautta sie olitkaan lähössä? Exploriuksen?

   Poista

Cheer me up with your comments <3