perjantai 7. kesäkuuta 2013

keep calm and love your job

Oon ottanu vähän taukoa noista vaihtoasioista (koska ei mitään edistystä tapahtunut :/ ), ja keskittyny lähinnä miun kesätöihin, jotka viekin lähes miun koko ajan nykyääm.
jooh miulla alko siis työt tänä maanantaina, en ois millään jaksanu mennä vaan olisin halunnu vaan lomailla.. Mieli kuitenkin muuttu heti kun pääsin työpaikalle, en enää haluis sieltä pois ollenkaan!!
                    


Tuo edellinen kuva tiivistää mun ajatukset, tykkään mun työstä niin paljon, ettei se tunnu edes työltä! Eli työskentelen siis vanhusten palvelukodissa ja ensimmäinen viikko takana, yli kolme viikkoa jälellä. Työalue on aikas laaja. Tietysti pidän heille seuraa ja kuuntelen heidän tarinoitaan, lisäksi käytän heitä ulkona, syötän ja avustan hoitajia. Joka päivä oppii jotain uutta ja viihdyn vaan koko ajan paremmin! Kaikki hoitajat on todella ystävällisiä ja ihania ja he neuvovat ja opettavat minua kärsivällisesti, parempaa työpaikkaa on vaikea löytää <3 Tää vahvistaa vaan mun päätöstä hakeutua hoito-alalle!

Kaikki vaikuttaa täydelliseltä, ehkä liiankin. Työajat ovat pitkiä ja työ on rankkaa erityisesti psyykkisesti, varsinkin kun mulla on ollu niin vaikee kevät. Yleensä olen niin puhki, etten jaksa enää muuta tehdä päivän jälkeen ja nukandan heti kotiintulon jälkeen.Ehkä se helpottuu ajan myötä.. Siis ristiriitasissa tunnelmissa mennään, mut plussan puolella fiilikset tällä hetkellä :D Onko teillä jotain kesätöitä ja miten ootte viihtyneet niissä?
Large

Niinku aikasemmin kirjotin niin päätin olla stressaamatta isäntäperheestä, mutta se onkin vaikeempaa kun aattelin, haluisin sen perheen vaan niin kovasti aargh!! Oisin niin onnellinen jos saisin sen kesäkuun loppuun mennessä..
Large
Nyt lopetan tän angstimisen ja jatkan Suomi- Valko-Venäjän jalkapallo-ottelun kattomista. Hyvä Suomi!! :D
Nauttikaa kesästä ihanat!

8 kommenttia:

 1. Mä en ainakaan saanu kesätöitä, vaikka hain:( vähä harmittaa, mut ehkä tää tästä!:) ja tosta isäntäperheestä, niin ainakin osassa järjestöissä on niin, että vaikka olis perhe löytynyt, niin koulupaikka pitää vielä vahvistua, ennen kun vaihtarille ilmotetaan, ja kun kesä alkaa niin Amerikan koulut jää lomalle -> ne ei siis vahvista koulupaikkoja, jollon se isäntäperheen saaminen viivästyy heinäkuun loppuun/elokuun alkuun:/ Joten voi olla että sutkin joku perhe valitsee, mut saat tiedon siitä vasta heinäkuun lopussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai kiva, lisää oottamista sitähän mie tartteen.. :D Ja ainakin sulla jää aikaa enemmän lomailuun, kun ei tartte tehä töitä, sitä miekin välillä toivon vaikka töissä viihynkin :)

   Poista
 2. mä oon yhen sairaalan puutarha-alueella töissä ja se on ihan sairaan rankkaa ja ei oo toi puutarha-ala ihan mun juttu et en pahemmin tykkää siitä :D vielä ois neljä viikkoo ni jos sen kestää ni palkintona on sit vähän rahaa esim päästä usassa shoppailemaa ;) huippua että sulla on noin kiva työ mistä tykkäät! :)
  ja kyllä me ne isäntäperheet saadaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi kun et tykkää, mut ajattele vaan sitä Usassa shoppailua ja jaksat ;D
   nii hoen vaan itelleni että ajattele positiivisesti, kyllä se perhe sieltä tulee! Kirjotat sitten heti kun saat sen perheen, haluun tietää! :)

   Poista
 3. Ootpa hyvän kesätyön saanu! Olisin kanssa halunnut johonkin lasten tai vanhusten hoito paikkaan mutta en päässyt :( Mutta sun blogi vaikuttaa ihan sairaan kivalta ja kyllä ne sijoitustiedot sieltä tulee :)!

  http://anna-americandream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Joo toivotaan parasta, että ne sieltä ilmestyis joskus..:D

   Poista
 4. Meidän äiskä on vanhainkodissa töissä, heh. Ja tsemppii odotteluun!

  Ja joo, Frendit ;-)

  janina-in-usa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa olla siellä töissä ,on vaan nimittäin hirmu mukavaa, päivä päivältä tykästyn enemmän! :)

   Poista

Cheer me up with your comments <3