perjantai 21. kesäkuuta 2013

Little things are those what makes life so special

Jes, sainpas sen viisumihakemuksen tehtyä! :) Arvasin, että mulle siinä tulee menemään aikaa, no sitä kulukin sellaset reippaat kaks tuntia.. Hermot oli kireellä ja päätä rupes särkemään, kun yritin seurata niitä rivejä. Vinkkinä on ettei kannata ruveta sitä hakemusta illalla väsäämään xD Mut nyt oon onnellinen, koska siitäkin selvittiin, vaikkei ehkä niin kunnialla :D

Kun sitä pehettä ei oo vieläkään näkyny, oon tosissani yrittäny kääntää tän asian poitiiviseksi. Mitä mä vertaan itteeni syksyn ja tän hetken välillä, huomaan kasvaneeni ihmisenä tosi paljon! Syksyllä aattelin just että siistiä, oon menossa Amerikkaaan, saan rikkaan perheen Floridasta ja niillä on uima-allas. Tosi realistista ja aikuista, tiedän xD

Tällä hetkellä ajattelen, että olisin luultavasti ihan oikeasti onnellinen peltojen keskellä pikkukylässä. Tai vaikka siellä Alaskassa :D En tarvitse mitään glamour-elämää ja mun odotukset vuoden suhteen on tullu paaaljon realistisimmiksi. Ihan sama onko perhe yksinasuva ihminen, vanha pariskunta taikka sitten suurperhe. Jos nyt saisin minkälaisen perheen tahansa, olisin varmasti maailman onnellisin tyttö! :) Jos oisin helmikuussa saanu sijoitukseni, joka ois ollut vaikka maatilalla jossain päin mettää, olisin varmaankin nyrpistellyt nenääni ja toivonut jotain ns. "parempaa".

On jotenkin hassua ajatella, miten mä oon jo aikuistunut tän vaihtovuoden takia, vaikka se ei ole edes vielä alkanut :D


Tumblr

quotes, quote, great quote, amazing quote - inspiring picture on Favim.com
Kaikki työ, jotka ette oo vielä saaneet perhetietoja, jaksamisia odotteluun, koska vaikka tätä miltä kantilta katsoo, ei tää mitään herkkua ole.. Mä haluun uskoa, että kaikille löytyy vielä ihan huippuperhe ja tulee mahtava vuosi, sillä ei oo lopulta mitään välii, missä vaiheessa sen perheen saa!! :D Ja oon onnellinen teiän kaikkien puolesta, joilla on jo perhe! :)

                          
mahtavaa juhannusta teille kaikille ihanille!
♥:lla Laura

ps. Nyt voitte seurata mua myös Bloglovinissa! :D

6 kommenttia:

 1. Nyt ku rupee itekki miettimään nii on sitä kyllä tullu aikuistuttua! Itelläki ollu aluks tollasia ajatuksia USAan lähtemisestä, mutta nyt alkaa olla vähän realistisempia ;) mullakaan ei vielä perhettä, toivotaan että kohta tulee tieto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon ihan varma et me molemmat saadaan kohta ihan mahtavat perheet!;) Tsemppiä odotteluun! :D

   Poista
 2. Sama fiilis ton aikuistumisen kanssa! Jotenkin hyvä, kun ite tuli päätettyä vaihtoonlähtö jo vuosi sitten ja jo reilun vuoden asiaa on kelaillut tosi paljon niin jotenkin tuntee itsensä valmiimmaksi lähtöön. Esim. viime kesän lopussa, jos olisin lähtenyt, olisin varmasti ollut paljon kakarampi. Nyt sitä on tullut paljon realistisemmaksi ja jotenkin ei oo odotuksetkaan mitään pilvilinnoja ja hattaraa, vaan ihan oikeasti oon valmistautunut huonompiinkin hetkiin. Kyllä tää vuosi jo ennen vaihtovuotta on kasvattanut hirveästi :)

  Oon varma, että saat ihan huippuperheen, aattele sulla on vielä mahdollisuus päätyä minne päin Amerikkaa tahansa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, outoo ajatella miten on kasvanu :D Ja jännä ois tietää minne menee varsiki ku lähtö on jo ihan kohta 6.8..

   Poista
 3. Eiii mä en haluu et lähet :( Miten kestän vuoden ilman Raulaa :(
  Toi 6.8. on ihan liia lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua se on oikeesti kauheen lähellä! Pelottaa!! Miulle tulee kauhee ikävä sinnuu ja kaikkia muita ;(

   Poista

Cheer me up with your comments <3