torstai 27. kesäkuuta 2013

LÄHTÖPÄIVÄ!

Yfulta oli siis tullu postia eilen, ja se sisäls mun lähtöpäivän 6.8!!!! Olin ihan järkyttyny shokissa a) koska olin ihan varma et lähen joskus paaaljon myöhemmin b) koska tää asia muuttu jotenki konkreettiseks ja c) koska mulla EI EDELLEENKÄÄN OO PERHETTÄ.. Eli 39 päivää lähtöön ja en tiiä minnepäin Usaa suuntaan, että oikeen kiva :D  Oon jotenki tosi hämmentyny kaiken kanssa, enkä voi uskoo että 39:n päivän päästä olen Helsingin lentokentällä oottamassa lentoa Frankfurtin kautta Washingtoniin.

Saatiin samalla viisumihaastatteluaikataulu ja mulla se on 12.7 kello 8.30. Eli edellisenä päivänä pitääpi suunnata kohti Helsinkiä. Turhauttaa jotenkin, kun mitään paperihommia ei voi oikeen tehä, kun kaikkeen tarvittas isäntäperheen tiedot. Aion nyt kuitenki tehä kaikki mitä vaan pystyn ennen lähtöä en todellakaan aio jättää mitään viime tippaan!

Soitin Yfulle ja kysyin, että miks ihmeessä oon siinä ekassa lähtevässä ryhmässä ja ne arveli et mulle saattais olla perhe, mutta koska se ei oo vielä virallista tietoa, siitä ei voi kertoa..? Lupasivat soittaa viimestään maanantaina uuestaan.

9GAG - Just for Fun!             

                                          ♥:lla Laura

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi oispa sulle löytyny perhe!!:)

  VastaaPoista
 2. Voiku itekki sais tietää ees lähtöpäivän! :D Ja tuos ko alotin lukee tätä nii tuli heti ekana mieleen et sulla voi olla jo vaikka perhe mut koulu puuttuu ko sait tietää tuon päivän :) Ihanaa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan et toi on totta :D En haluu vaan liikaa iloita sitä viel, jos toi oliki vaan joku sekotus.. :D

   Poista
 3. Äää oon vika meistä jolle löytyy perhe, tiesin tän! Mut ihanaa et siulle kuitenkin joku on ehkä löytyny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkä oo! Myö molemmat saadaan kohta huippuihanat perheet! :D

   Poista

Cheer me up with your comments <3