torstai 9. toukokuuta 2013

"50 ways to say goodbye"

Eilen vietettiin meiän koulun yhen vaihtarin läksiäisiä. Rebekah on ollu meiän koulussa jo elokuusta, mutta tutustuttiin oikeestaan vasta maaliskuussa. Tää juttu harmittaa mua kun yhteinen aika jäi aika vähäiseks Siitä tuli miulle tosi tärkee ja rakas ystävä ja mä oon ihan murtunu kun se lähti pois. Onneks facebook on keksitty, ja aion kylä mennä tapaamaan Olgan kanssa sitä sinne Australiaan ja vaikka pakotan sen takas Suomeen! :D

Kohta se on jo toisella puolella maailmaa ja en tiiä millon nähään ens kerran kesäkuun jälkeen (se tulee vielä kolmeks päiväks takasin sillon). Tuli itkettyy eilen aika paljon. Tajusin asian oikeesti vasta kun oltiin saatettu se ja menin kotiin. Rupesin miettimään, että miten selviän siitä, kun pitää lähtee Suomesta ja jättää kaikki tai kun pitää palata takas ja jättää uudet tuttavuudet Amerikkaan...

Musta tuntuu tosi pahalta ajatella, että mun pitää jättää kaikki rakkaat tänne.


Eiliseltä ei tullu mitään julkaisukelposta materiaalia sattuneista syistä, joten tässä pari kuvaa Olgan ja miun järkkäämistä Beckan sweet sixteeneistä:DHuomatkaa meiän tekemä hieno kengurumokkapalakakku!


I will miss u so bad Becka <3

Smash Mouth - All Star Ed Sheeran - The A team
4 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista! :)

  Mulla on samanlaiset tunteet myllertämässä... Pian on jo kesäloma ja siirryn kirjoittamaan valmiina odottavaa vaihtoblogiani ja luulen siitä tulevan yhtä hullunmyllyä! Tavallaan on ihanaa mennä ja viimein päästä halaamaan host-vanhempia, mutta se taas tarkoittaa viimeisiä haleja kavereille ja läheisille. Noh, kyllä me selvitään! Minne päin muuten suuntaat? Joko tiiät? :)

  +Ne kännykän kuoret on designskins.comista!

  janinastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miulla ei oo vielä perhetietoja tullu ja yritän olla hermoilematta siitä turhaan..vähän huonoin tuloksin:D mut sie tiiät jo minne oot menossa?:)kiitos sinullekin kommentista!:)

   Poista

Cheer me up with your comments <3