perjantai 14. kesäkuuta 2013

I would walk 500 miles..

Hejsan alla <3
Innokas työntekijä ilmoittautuu :D Kaks viikkoo töitä takana, ja viihyn vaan paremmin koko ajan! Voisin hehkuttaa vaikka kuinka pitkään, mutten nyt viitti tylsistyttää teitä... xD Tuossa alapuolella on erittäin laadukkaita kuvia työpäivän päätteeks otettuina, työt loppu tänään jo puol neljältä.

Kävin tänään valokuvaamossa ottamassa kuvia viisumia varten ja tuli kyllä niin ihania että.. Se kuvaaja laitto mulle jälkeenpäin viestiä, että niissä oli ollu jotain häikkää (ilmeisesti liian isoja..?), joten käynpä sit ens viikolla uuestaan. En siis vieläkään päässy täyttelemään viisumihakemusta  netissä. Kenellä on kokemusta viisumihakemuksista, kauanko siihen pitäs varata aikaa? :o Lisäks mun pitäs tilata BIRTH CERTIFICATE maistraatista, tiiättekö miten sen voi tehä, kun en löydä..?



Näin eilen viimosta kertaa miun kaveria Beckaa, joka lähti tänään Australiaan takasin.. :/ Kello oli jotain 8:30 aamulla kuvan ottoaikaan.. Kävin moikkaamassa vielä ennen töitä, seuraavaan tapaamiseen saattaa kestääkin aika pitkään, vaikka intoa olis lähtee Ausseihin vierailulle vaikka heti! Love you honey <3

Meillä oli miun veljen konfirmaatio viime sunnuntaina ja koko viikonloppu oli aikas kiireinen. Tehtiin äitin kanssa tollasta naminami valkosuklaalime-juustokakkuu, joka on parasta kakkua, mitä oon koskaan syöny (vaikka itse sanonkin)!

kesiä kaikille :) suuntaan lukemaan Hunger gamesia (in English ;D) ja nukkumaan jo nytten, oon niin
 väsyny.. :/


♥:lla Laura

10 kommenttia:

  1. laitoin sulle facebookissa inbloxiin tosta birth certificatesta et mistä löytyy, äiti selvitti sen XD mullaki himo ongelma ku on toi viisumihakemus vielä eessä ja hirveee kiire töiden kaa yms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti oonuski :D
      Sama juttu, enkä pääse tekemään sitä hakemusta ilman sitä digitaalista viisumikuvaa..:/

      Poista
  2. mä tein viisumihakemuksen mozilla firefoxin kautta, chromen sijasta ja suju paremmin. siihen itse hakemukseen varasin ehkä yhteensä pari tuntii aikaa, ku piti ladata toi firefoxia ja silleen, ei se loppujen lopuksi ollu niin kauhee :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D Jotkut on sanonu, että se on kauheen vaikeeta, mut onneks on sellasiaki joilla ei menny siihen koko päivää! :)

      Poista
  3. Tarviiko siihe hakemuksee jonku birth certificaten :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei siihen viisumihakemukseen tarttee, se on on ihan eri juttua varten :D
      Yfulla oli sellanen to do-lista, missä luki noita juttuja, kannattaa tarkistaa onko Exploriuksella samankaltanen :)

      Poista
  4. Mulla meni hakemuksen täyttämiseen joku vähän yli puoltuntia et suht nopeesti sen sain tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, oli tosiaan aika nopeeta :o mulla menee varmaan koko päivä sen kanssa säätämiseen:D

      Poista
  5. Ei siin tosiaa mee kauaa, ellei ne sivut ala temppuilemaa! Mua ei heitetty kertakaa sielt ulos, ja sain tehtyy koko jutun alle puolessa tunnissa :) toivotaa et sulki menee se nopeesti ja mutkattomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä et meni nopeesti :) Ois kiva itekki saatuu tehtyä homma pois alta, mutta ne kuvat pitäs vielä saada..

      Poista

Cheer me up with your comments <3