lauantai 3. elokuuta 2013

2 days left!!!!

Apuva! Kaks päivää jälellä! :o Oon nytten hyvästelly kaikki miun kaverit ja huomenna vielä sukulaisia ;(
Hurjaa ajatella, että alle 48 tunnin päästä lähden vuodeksi kotoa ja siitä 12 tunnin päästä vuodeksi Suomesta.. Eli yks kokonainen päivä jäljellä, mitä ihmettä hui?!
Tänään pakkasin laukun kokonaan ja painoahan tuli 25 kg eli kaks kiloo yli sallitun määrän.. Tuntuu että en oo edes pakannu paljon vaatteita tai mitään mukaan joten mistä vähentää.. Eli huomenna palataan vielä pakkailujen pariin jes. EDIT : 22,9 kg!!

Skypetin tossa just mun hostien kanssa ja en voi muuta sanoo kun että ne ON MAAILMAN PARHAITA!! Sain vihdoin nähdä dadin (joka oli viimeks töissä) ja juteltiin kaikkea mahollista! Aluks taas jännitti mutta se tunne kaikkos nopeesti kun pääsin juttelemaan :D Jotenkin tuli sellanen fiilis et haluun äkkiä sinne ja kaikki jännitys katos! Se mom sano et luultavasti meenki CHEERLEADING-teamiin!! Woot? Olin vaan, että en oo koskaan harrastanu sitä ja se sano ettei haittaa ja se coach ottaa mut mielellään siihen mukaan, oon kuulemma eka vaihtari :) Pitää nyt kattoo mitä siitä tulee mutta innolla ja pelolla ootan kyllä! :)

Kouluun tuun matkustamaan sellasella keltasella koulubussilla ja sitäkin ootan ihan täpinöissäni!

Perheen tyttö Emma yhtäkkiä toi siihen web kameran eteen kyltin jossa luki  I love Laura. Olin vaan niin otettu siitä eleestä <3 Oon kyllä rakastunu niihin lapsiin niin paljon, että..!

Niillä ei ollu hajuakaan, että joulupukki on Suomesta, dad luuli, että se on Kanadasta xD Sit ne halus et opetan niille mikä on thank you Suomeks ja siitä riittikin juttua pitkäks aikaa. Kiitos oli niille jotenki niin hankala sana. Lopulta ne keksi muistisäännön. Jos yhdistää key(avain) ja toss( heittää) siitä tulee key toss  = kiitos xD I love them already <3

YFU lähetti mulle lisäinfoa mun yöpymistä D.C:ssä koskien ja suuri paino putos mun harteilta kun kuulin, et parimuuta YFU-oppilasta lentää mun kaa Indianapolikseen!  D.C:ssä nukutaan lentokenttähotellissa ja YFU-staff hoitaa meiän syömiset ja ehtimisen seuraavalle lennolle. Hotellissa ei tosiaan oo valittamista!

sweet life <3
Mulla on kuitenki edessä hardest part eli perheen ja etenki äidin hyvästely ja siitä tulee tosi vaikeeta.. Inhoon pitkiä jäähyväisiä ja jos jään siellä lentokentällä jättämään jotain sydäntäsärkyviä hyvästelyjä en varmaan lähe ollenkaan, joten haluun tehä sen mahollisimman nopsaan ja ruveta heti aattelemaa jotain muuta.
Klasi | via Facebook
Tän hetkiset tunnelmat on kaiken kaikkiaan positiiviset. Ootan lähtöö tosi kovasti, perheen näkemistä ja kaikkia niitä kokemuksia mitä saan!Hostit saa mut tuntemaan itteni jotenki tärkeeks ja saa mulle turvallisen olon. En yhtään tiiä mitä oottaa koko vuodelta ja mitä tapahtuu seuraavaks mutta what happens, happens, right ;D
                                       ♥:lla Laura

17 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen tuosta cheerleadingista, se ois mun suurin unelma ikinä päästä cheer-joukkueeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ethän voi tietää toteutuuko se vielä, let's hope so! :D

   Poista
  2. No en niin mutta en odota mitään, mut toivotaan parhainta! :D

   Poista
 2. Onnee ihan hurjasti matkaan!:) Hyvästely oli kyllä kamalaa, mutta varmasti sen arvoista. Nauti nyt viimesistä päivistäs suomessa. Toi cheer juttu kuulostaa mahtavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KItos Sanni!! :) Yritän nauttia joo mut koko ajan takaraivossa jyskyttää et pari päivää lähtöön.. :D

   Poista
 3. Ihana kuulla että oot selättäny sen "en mie haluukkaa lähtee!!"-asenteen! Sie oot Laura, vahva, ilonen ja sosiaalinen (ja miehän sen hyvin tiiän) ja pärjäät hyvin:) Oon salaa kateellinen tosta cheeristä vaikken osais kuvitella itteeni siellä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanni oot ihana ja rakas miulle <3 Ja sie pärjäisit just hyvin, asennetta Sanni ;)

   Poista
 4. Oon samalla niiin kade että pääset lähtemään jo nyt mut samaan aikaan silleen et huh kun ei tarvi ite vielä lähtee... Onnee matkaan! Ootan innolla et pääsen lukemaan sun postauksia sit kun oot siellä rapakon toiselle puolella (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelleki tuli vähän yllätyksenä ja paniikkina tää aikanen lähtö mut toisaalta oon nyt niin valmis lähtöön kuin voin vaan olla! :) Kiitos, paljon onnea kyllä tarvitaan! :D

   Poista
 5. woopwoop! sait pakattua! :) Mullon just toi sama, et jos jään siihe perheen luokse olemaan pitkäks aikaa nii voi olla tooosi vaikee lähtee sitte :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No käsimatkatavaroissa on kyllä ongelmia vielää.. :D
   Pitää vaan hoitaa hyvästelyt nopeesti pois alta nii ehkä se siitä! :)

   Poista
 6. sun perhe kuullostaa mahtavalta!

  VastaaPoista
 7. Oi hitsi löydän itseni tosta postauksesta niin hyvin! Itse oon lähdössä 15. päivä Nebraskaan. Hetki sit olin viel et kyl täs nyt vielä aikaa on ja nyt ollaankin jo pian lähdössä. No, toivottavasti vuotes tulee olemaan ikimuistonen!

  http://dreamawayfromhome.blogspot.fi/
  15-vuotias kokemuksia janoava tyttö lähtee valloittamaan maailmaa, tai ainakin USA:ta vuodeksi 2013-2014

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii aika menee vaan niin nopsaan, vuoskin on lopulta nii lyhyt aika! :D Ja kiitos, miekin toivon samaa! Hyvää vuotta sullekkin! :)

   Poista
 8. Lensin tosiaan ite kesän ekoina päivinä tänne jenkkilään ja meitsi mittas et oli 22,5 laukun painoo, mut sit menin helsinkivantaa lentokentälle ja ne mittas niin se paino jonkun 23,4 mut, koska mun käsitavaroita oli niiin vähän niii ne anto mun ottaaa sen ilman maksua! Toivottavasti sulle ei käy saman lailla ;s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, miulle tulee sit ongelmia koska on ihan sikana käsimatkatavaroita! :o

   Poista

Cheer me up with your comments <3