maanantai 12. elokuuta 2013

Matkustuspäivä

Lupasin tossa pari postausta sitten laittaa teille kuvia matkasta Amerikkaan :)

Mä vihaan hyvästekyjä ja halusin hoitaa ne mahollisimman nopeesti pois alta. Olin ihan itkun partaalla mut en kuitenkaan itkeny. Sit mentiin turvatarkastukseen ja ne halus tutkii mun laukkuu ja sillon sit vihdoinki rupesin parkumaan..

 Lento Frankfurtiin meni ihan suht nopeesti ja Saksan kentällä poukkoiltiin sitten muutama tunti syöden, nauraen ja kuvia otellen.
joo tän kuvan ottaja olikin sitten vähä jännempi tyyppi..

ihan jäätävän kokonen kone!  Toi ei ollu meiän, mut meiänki kone oli kakskerroksinen :D


Ekat kuvan Amerikan kamaralla Washington D.C:ssä!Yhessä vaiheessa olin vaan et tietääkö kukaan missä osavaltiossa ollaan ja kaikki vaan katto toisiaan eikä kukaan tienny xD Kysyttiin sitten YFU-staffilta ja ne nauraen kerto et ollaan Virginiassa:D
Meiän piti matkustaa sellasella lentokenttäjunalla terminaalista toiseen, onneks meillä oli apujoukkoja mukana, ei oltas ite ikinä löydetty pois! Meitä oli kuus jotka yöpy D.C:ssä oottaen jatkolentoja,  piti suurimmalle osalle sanoa heipat, heillä jatku lento suoraan eteenpäin :(

Stars and stripes <3

Mentiin sitten hotelliin sellasella pikkubussilla, tässä vaiheessa valvottu jo joku 20 jotain tuntia joten edustus päällä :D

Söpö yfu-staffilainen etualalla <3

Kun saavuttiin lentokentälle niin Bryan (Yfu joku tyyppi) kysy heti et käviskö syötäväks pizzaxD No tää oli siis eka meille tarjottu ruoka jenkeissä. Lentokoneessakin anneettin hot dogeja ja pizzaa :)

Minä ja yks Michiganiin menossa ollut Marianna yövyttiin samassa huoneessa. No mentii ihansuhta aikasin nukkumaan ja saatiinki unta ihan hyvin jotain 6-7 tuntia. Sit joskus kello 04:00 me herättiin täysin virkeinä joten päätettiin alkaa hyppimään ympäri huonetta ja sänkyä, kikattamaan, kattomaan telkkaria ja irvistelemään toisille. Saatiin ainakin yliväsymystä purettua xD

Aamupala oli kyllä niin hieno, paljon kaikkee ja melkeen rikoin niitten vohvelikoneen xD Hyvin alko kun kaikki joutu oottamaan Mariannaa ja mua ja bussi lähti meiän takii myöhässä takasin D.C:n lentokentälle.

No sitten tuli taas aika hyvästellä kolme kuudesta joiden matka jatkui Michiganiin ja South-Carolinaan :( Kolme meistä kuitenkin jatkoi Indianapolikseen :D Käytiin starbuckissa (<3) ja suunnatiin koneeseen, jossa tavattiinjotain muita vaihtareita:D Mun vieressä istu myös joku amerikkalainen college-tyttö, jonka kanssa juttelin sen matkan ajan miun mahtavalla enkulla :)
Me kome yfulaista sitten kentälle saavuttua otettiin kädestä kiinni ja astuttiin hostperheitten eteen :D Siellä ne oli vastassa kyltin kanssa <3 Se hetki oli jotenki epätodellinen.. Haettiin sitte laukut, hyvästelin kaverit ja suuntasin perheen kannsa autolle. Automatka Evansvilleen kesti jotai 3 tuntii suunnilleen ja juteltiin siinä sitten koko matka, ja se ei tuntunu yhtään oudolta!!

Nyt olen viettäny Evansvillessä viisi päivää ja tää paikka ja nää ihmiset tuntuu mulle kodilta, oon onnellinen <3

♥:lla Laura

6 kommenttia:

  1. Onks noist tytöist yks emilia haminast?:)

    VastaaPoista
  2. Ihana ku matkas sujui noin hyvin! <3 voi kylläpä siulle on kerinnyt tapahtua kaikkea mahtavaa! En ollu pitkään aikaan käyny kattomassa blogias, nii tännehän oli tullu ihan hurjana postauksia :D siun perhees on ihana, onneks sait just tuon! Voi ku on ikävä sinnuu. Kirjoittele tänne taas pian!:)

    VastaaPoista

Cheer me up with your comments <3