perjantai 23. elokuuta 2013

let the rain wash away all the pain of yesterday

Kun mun elämä on ruvennu taas vähän normalisoitumaan aattelin tulla kertomaan mun normaalikoulupäivästä.
Kun meen kouluun, mulla on edelleenkin sellanen fiilis et en haluu mennä sinne, haluun kotiin(siis tänne Amerikan kotiin) Viihdyn mun perheen kanssa ja tää on ihan oikee perhe mulle <3 Tunne yksinäisyydestä kuitenkin useimmiten häviää jo koulupäivän alussa ja päivät menee vaan nopeemmin ja nopeemmin koko ajan.

Koulu alkaa siis 7:40 ja meen sinne dadin kyydillä. Ekana mulla on anatomia. Tällä hetkellä tehään sellasta projektityötä. Ensin piirrettiin kaverin ääriviivat ja nyt lisätään siihen kaikkia elimiä (leikataan paperista) ja nimikoidaan ne. Mun parina on Coutney, joka on myös cheerjoukkueessa ja se on tosi mukava :) Anatomian tunnit menee yleensä hujauksessa ja saadaan aika vähän aikaan :D Muutenki tunnit menee nopsaan, ne on vaan 50 min ja joskus lyhyempiäkin.Seuraavaks mulla on study hall, joka on sinänsä aika turha tunti. Sen aikana pitäs tehä läksyjä, mut yleensä teen ne kotona ja anatomiasta ei ainakaan vielä oo tullu mitään, joten yleensä vaa juttelen muitten kaa, oon facebookissa...tai nukun.

Kolmas tunti on algebraa, joka on ollu aika helppoo ainaki tähän asti, mut läksyy tulee aika paljon. Aluks mulla oli vaikeuksia ymmärtää matikkatermejä englanniks, mut nyt menee paremmin :D Algebran jälkeen on enkkua, josta meillä oli tänään powerpoint-esitelmät. Mua jännitti kyl aluks ja sönkkäsin välillä jotai kumallista :D Mut kaikki oli vaan sen jälkeen, että cute accent!! I Like to listen you speak!! That's adorable!! Haha, mut kai se ihan hyvin meni. Enkun tunnit on vähän erilaisia kun suomessa äikän. Käyään läpi tällä hetkellä Englannin historiaa, mut kai me jotain kirjojakin luetaan.

Sitten onkin jo ruokatunti! Enkun jälkeen meen loksulle ja otan mun eväät mukaan. Kotoa on halvempaa ja helpompaa ottaa mukaan joten tähän asti oon aina ottanu lounaan kotoa.

Mun lounaaseen kuuluu yleensä sandwich, jukurti, viinirypäleitä, chipsejä ja joku mehu. Tolla kerralla mukana oli myös joku leivonnainen.
Lounaan syön yleensä Alexin, Brittneyn ja Glorian kanssa. Jutellaan niitä näitä, syödään ja nauretaan
:) Noina hetkinä mulle tulee just sellanen yhteenkuuluvuuden tunne.

Alexin kaa suunnataan sieltä sit gymiin eli liikkatunnille. Ei olla tähän mennessä tehty oikeen mitään vaan istuttu. Tänään oli kyllä punnitus, joka oli vähän outoa ja meillä on punnitus joka viikko. Ne kuulemma haluu nähä miten edistytään..?

Mun lemppariaine eli us government on seuraavana. Siellä puhutaan just usan hallituksesta ja politiikasta, mutta myös ajankohtaisasioista. Tää tunti on tosi mielenkiintonen, osaks innostavan opettajan ansiosta :D Jenkit on tosi isänmaallisia ja varsinkin ope ja se kyllä näkyy tunneilla! Yleensä siis us government menee tolleen. Tällä kertaa kesken tunnin yks oppilas kävi tuomassa opelle lapun, jossa mua kässkettiin menemään toimistoon. Olin vaan silleen et woot? Oonko tehny jotain väärin tai jotai? Menin kuitenki sinne ja siellä mulle esittäyty yks nainen, joka oli tullu testaamaan mun enkkua. Mentiin sitten testaamaan mun enkun kielitaitoa ja pärjäsin kuulemma tosi hyvin! Se kuitenki kerto et koululla käy viikottain se tai joku muu auttamassa oppilaita, joilla englanti on toinen kieli. Eli ne auttaa läksyissä yms. Ensin mietin et miks mulle tehään tää testi, kun ei viime vuonna niitä tehty, mut se sano et se on ihan normijuttu. Oon kuitenki ilonen et mulla on koulussa joku tukihenkilö :)

Vikana oli espanjaa. Otin Espanja ykkösen, vaikka oon käyny jo Suomessa kaks kurssia. Toi on helppoo ja ope on kiva, kaikki kehuu mun aksenttia, kun mä pystyn ääntää espanjaa nii hyvin xD

Huomenna on mun eka assembly ja en oikeestaan oo mukana ohjelmassa viel, mut pidän samoi vaatteita ja liikun joukkueen kanssa. Eilen opettelin mun ekat cheerit jotai 12 varmaan, sekotin niit koko ajan mut pärjäsin paremmin ku odotin!¨

En kyl muista enää niitä xD Mut ekat oikeet harkat takana ja kivaa oli! Lauantaina on sit car wash joukkueen kanssa yhen ravintolan pihalla :D

Katie <3
cutie <3

eka koulupäivä molemmille :) Emma alotti ykkösluokan!

Juteltiin skypessä Tessan eli mun hostsiskon kanssa mukava oli jutella <3
Mun elämä alkaa siis normalisoitua vihdoin nyt kun kouluakin on jo kulunu jonkin aikaa. Joka päivä menee paremmin ja oon siitä ilonen!

                     I'm a nutella lovershap

haha vaikee varmaan arvata mikä on miun uus rakkaus :D

Tällä hetkellä tykkään viettää aikaa kotona tai perheen kanssa ja rakastan näitä niin paljon <3 <3 Kävin jo toista kertaa viime sunnuntaina kirkossa ja voi kun näitten kirkko on erilainen ku Suomessa! TYkkään kyl tosi paljon :D Ekalla kerralla vahdin 1-2 vuotiaita lapsia ja toisella kerralla alle 1-vuotiaita <3 Seuraavana sunnuntaina meen kattomaan minkälaista on highschoolryhmässä :D Kirkko ja usko on täällä tosi isossa osassa melkein kaikkien elämää ja kaikilla on melkeimpä eri kirkko. Tosi monet nuoret käy kirkossa joka sunnuntaija he tykkää siitä :)  Viime sunnuntaina oli barbeque-nyyttärit kirkolla jollon syötiin hamppareita ja muita ruokia ja siellä oli punasia jenkkimukeja :D ! Sen jälkeen pienet esiinty ja laulettiin jotain lauluja, tutustuin myös muihin mun ikäsiin, oli kyl mukvaa! :D
♥:lla Laura


10 kommenttia:

 1. Vai että tollanen nalle :)! Kuuulostaa aika rennoilt noi sun koulupäivät :)

  VastaaPoista
 2. Mikä päivä on huomenna?

  VastaaPoista
 3. ooo sun lukkari kuulostaa iha sika kivalt :)

  mylifeinohio-krista.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha se on joo aika rento :) Ois helpompi muute seurata jos lisäisit sen lukija gadgetin sun blogiin :D

   Poista
  2. haha se on joo aika rento :) Ois helpompi muute seurata jos lisäisit sen lukija gadgetin sun blogiin :D

   Poista
 4. Sulla tuntuu perusasiat olevan kunnossa kun on kiva perhe ja kavereita jo nyt. Yritä viettää kavereiden kanssa aikaa, vaikka välillä väsyttäisikin. Mitä enemmän tutustut ihmisiin koulussa, sitä kivempaa siellä alkaa olla. Mullekin 2000 oppilaan high school oli shokki, mutta siihenkin tottuu. Vuosi menee niin äkkiä, että kohta olet Suomessa ja ikävöit kaikkea siellä olevaa. Kannattaa myös ottaa yhteyttä omaan tukihenkilöön ja puhua tosta kouluasiasta. Monesti puhuminen auttaa. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! :) On vaan välillä niin vaikee olla sosiaalinen koko aika kun väsyttää, mut toivottavasti se menee ohi :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä! :) On vaan välillä niin vaikee olla sosiaalinen koko aika kun väsyttää, mut toivottavasti se menee ohi :)

   Poista

Cheer me up with your comments <3