lauantai 10. elokuuta 2013

First time in Walmart

Pääsin ekaa kertaa Walmartiin koskaan ja olin tästä ihan superinnoissani! Se on ihan valtavan kokonen ja mitä ei Walmartista saa sitä ei tarvita :) Tänään pääsen uuestaan :D Kuvissa siis mun lisäks Emma ja Jared ja mom ottaa kuvaa :) Jos haluut esim ostaa kalapuikkoja siellä on oma hylly kalapuikoille mistä coit sitten valita 50 eri lajista :O Oli se vaan hieno xDTässä on meiän olohuone :) Mom tykkää skräpätä ja se tekee paljon hienoja taulusysteemejä ja sommitelmia :)
Fish sticks and curly fries nami!!

Yritin opettaa momille Suomea varrmaan yli tunnin ja se oppikin muutaman jutun. Sille oli vaan vaikeeta ymmärtää mikä on a:n ja ä:n ero tai miten yhen konsonantin lisääminen voi muuttaa sanan (Vesa -- Vessa). Mut älyttömän hauskaa kyl oli! Mom ei kyllävieläkään suostu uskomaan et meillä ei sada lunta koko aikaa xD Mullle tuli paniikki yhessä vaiheessa kun en muistanu mikä nervous on Suomeks ja mom vaaan sanoo et se tapahtuu se tapahtuu (kielen unohtaminen..?) Oon muuten huomannu miten kauheen moni asia on ihan erilainen täällä ku Suomessa, aattelin tehä niistä iha erillisen postauksen :)

Katottiin tänään myös frendejä ja huomasin et miten on vaikeeta välillä seurata ohjelmaa jos ei keskity koko aikaa. Sit käytiin syvällistä analyysia Greyn anatomian juonikäänteistä haha :D Meillä näyttää olevan samat lempparisarjat!

Hostmom sano et pääsen käymään ainaki luultavasti Chicagossa ja Memphisissä! Wau :DD

Oi mie vaan rakastan tätä perhettä niin paljon! <3 Mut hui kun aika on menny nopsaan :O


♥:lla Laura

10 kommenttia:

 1. Oii, Walmart! Voisit tehä just jotain Suomi-Amerikka eroja, jonkun mydayn kuvina ja jotai tällästä:) Oon vähän hassu, innostun jo nyt vaikka oot ollu tyylii pari päivää siellä vasta XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin tehä tollaset postaukset kunha kerkeen :D Oot ihana <3

   Poista
 2. Ahhh kuulostaa ihanalta!!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kuulonen toi sun perhe ja mahtavaa et viihyt niitten kanssa. Nauroin edellisessä postauksessa sille kun sun hot mom sylkäs sen salmiakin poisa :D Kokemusta on nimittäin omastakin vaihto-oppilaasta kun söi eka kerran salmiakki. Salmiakkia meijän vaihto-oppilas ei oppinu syömään, mutta ruisleivästä piti kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munperhe on kyllä kieltämättä tosi ihana <3 Haha joo sen ilme oli kyl näkemisen arvonen xD

   Poista
 4. äläkä unohda kalamazoossa käyntiä!!! :D

  VastaaPoista
 5. Hahaa! tuo walmart!! Sama täällä xd kyl mä sinne vielki juoksen innoissani!!

  VastaaPoista

Cheer me up with your comments <3