tiistai 30. heinäkuuta 2013

Warning! change aheadMulla ois noin miljoona asiaa jotka haluisin tehä, eikä pakkaaminen kuulu niihin. Haluisin viettää nää vikat päivät perheen, sukulaisten ja kaverien kanssa enkä hoidellen pakollisia asioita. Oon ihan superinnoissani lähdöstä, koska toteutuuhan miun unelma kohta, mutta samaan aikaan mietin, et pärjäänkö siellä. Tuunko toimeen sen perheen kanssa? Saanko kavereita? Mitä jos tulee kamala koti-ikävä? Tunnin sisällä mielialat vaihtelee : "tässä on ikuisuus lähtöön, haluisin lähtee HETI" --------> "En haluu lähtee ollenkaan, en haluu jättää mun elämää, itkettää"

Kun sitten huonoina hetkinä rupeen tarkemmin aattelemaan niin en kyllä ois lähtemättä mistään hinnasta. Kun muut menee lukion toiselle ja surkuttelee kesäloman loppua, mun elämän suurin seikkailu alkaa ja en voi oottaa koulun alkamista!! Asiaa parantaa hurjasti se, että tuntuu että oon toivottu ja odotettu mun host-perheeseen:) Ja ne kysy et miten vois helpottaa miun asettumista sinne ja että ne auttaa kua miten vaan voi :) Se mom vastaa aina kauheen nopeesti jos laitan viestii ja se on tosi ihanan olonen <3 Aion skypettää viel niitten kanssa lauantaina että pääsisin juttelemaan myös dadille :D

Harrastuksista sen verran, että mä luultavasti pääsen tanssijoukkueeseen Chiscasiin <3 Oisin tosi onnellinen, mutta toisaalta se luo paineita, et miten hyvin pärjään siinä ja minkä tasosia ne on.

Huomenna ois tarkotus pitää läksiäisiä jonkunlaisella porukalla ja niistä sitten vähän myöhemmin :)

Mun on jotenki niin vaikee selittää muille miltä musta tuntuu just nyt. Tuntuu että kukaan ei ymmärrä täysin tätä kaikkea. Välillä mua rupee ihan yhtäkkiä itkettämään ja välillä nauran ihan typerille jutuille :D PÄÄ RÄJÄHTÄÄ IHAN KOHTA! 
Kohtalontovereita? :)

Aion  nyt noudattaa mun hostisän ohjetta ja nauttia vikoista päivistä Suomessa 

"They say "time flies when you are having fun." I hope you enjoy these ten days to the fullest!"


♥:lla Laura


12 kommenttia:

 1. Voi apua tunnistan kyllä ton et välillä itkettää ja yhtäkkiä sitä ei ookkaan pysyä housuissaan ja lähtöön tuntuu olevan ikuisuus:D alotin pakkaamisen eilen huom ALOTIN, sain bikinit heitettyä sinne ja rupesin itkemään niin paljon että oli pakko lopettaa, mut illalla olinkin taas ihan hehkutuksissani:D tätä tunteiden vuoristorataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun vaihtarit ymmärtää toisiaan!!:) Ei sitä voikkaan tajuta jos ei oo samassa tilanteessa!
   Joo miullakaan toi pakkaus ei oo vahvimpia puolia, tuntuu että pakkaaminen konkretisoi koko jutun ja se on vaan niin vaikeeta..

   Poista
 2. jooo toi on niiin tuttuu oon parikertaa hakannu päätäni seinään ja haukkunu itteni pystyyn siitä kuin tyhmä oon ku teen tällästä ja lähen toiselle puolelle maailmaa vuodeks äää ..:D mut samal haluisik lähtee heti ja oon niin innoissani et hyppään housuistani !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite mietin just välillä et mitä hittoa oikeen oon tekemässä, mut innostusta silti riittää :D Voin niin tunnistaa sun fiilikset! :)

   Poista
 3. Niin samoja fiiliksiä täälläki! Ja mullaki koulun uintijoukkueesta kauheet paineet, ää :\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mllon siun lähtö on? :D Kyllä sie pärjäät siinä joukkueessa! :)

   Poista
 4. Just samat fiilikset!! :D Ja noi paineet joukkueeseen pääsystä - check!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D Oon kyllä ilonen että oot miun kaa samalla lennolla!! :)

   Poista
 5. Jep samoja täälläki :D aloin eilen kanssa pakkaamaan ja meinaisn alkaa pillittää niitä vaatteita katellessa siinä... :D Ja sit just joka toinen sekuntti iskee kauhee itkupotkukohtaus ja ihan hetken kuluttua juoksee ympäri huonetta että joko lähetään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks lähtöfiilikset kuitenki plussan puolella! :D Millon siulla olikaan lähtö? :)

   Poista
 6. Voi vitsi miten kuulostaa tutulta noi! Sulla on lähtöki jo tosi lähellä, mulla on vielä pari viikkoo aikaa panikoida kotona, haha.

  Ihana kun en oo yksin tän kanssa, kun välillä on semmonen olo että oikeesti kukaan ei tajuu mikä mulla oikeen on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana et kaikilla vaihtareilla on tää sama juttu! :D KUule kyllä se pari viikkoo menee tosi nopsaan ja sitte tuleekin vasta paniikki :D

   Poista

Cheer me up with your comments <3