perjantai 19. heinäkuuta 2013

something little and girly

Eilen vietin piiitkästä aikaa aikaa miun ihanan sannin kanssa <3
Lyötiin viisaat päämme yhteen ja päätettiin tehdä video kaikista kesäjutuista :D No ainakin meillä oli hauskaa sitä tehessä mutta lopputulos onkin sitten kyseenalainen ( miun katse harhailee koko videon ajan ja kauhea jäätö päällä xD) Jos siitä saadaan aikaan jotain julkasukelposta se löytyy SANNIN blogista (blogin nimi: Something little and girly). Johon pääsette klikkaamalla Sannin nimeä!

Voi kauhia 17 päivää jälellä!! Miulla on tänän eka skypettely klo 20.00 hostien kanssa!! Apuva, mitä mie oikein sanon, jännittää. :O Mitäs te muut ootte jutellu ekalla skypekerralla??  

Ja tietääkö joku fiksumpi immeinen miten mie saan ton otsikon ja päivämäärän tohon keskelle eikä reunaan, häiritsevää..


E"Valoa tunnelin päässä" •                                    ♥:lla Laura


10 kommenttia:

 1. voi kun meistä saa niiiin söpöjä kuvia ;) <3

  VastaaPoista
 2. Onnea skypettelyyn. Kerro seuraavassa postauksessa miten se meni ja mitä juttelitte host perheesi kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos, sitä tarvitaan! :) Kirjottelen siitä varmaan tänne huomenna :D

   Poista
 3. Onnea skypettämiseen!:) itekin jännitin ekaa skypettelykertaa hirveästi mut se meniki tosi hyvin. Amerikkalaiset osaa jotenki jutella paljon paremmin kuin me suomalaiset haha. Mun hostit vastas kyl jutteluaiheista varsinkin ekalla kerralla ku ite olin vähän ujona. Muistat vaa yrittää olla rentona, älä ajattele liikaa kielioppia tai ääntämistä sillä jenkit on varmasti ihan ihmeissään jo siitä kun pari lausetta sanot englanniksi :D näin oli ainakin mun perheen kanssa haha. Jos haluat jotain puheenaiheita niin kysele kuulumisia, miten on kesä mennyt, kerro kuinka osotat tapaavasi heidät ja sitten kun keskustelu etenee, kysele asuinalueesta, koulusta, kaupungista jne :p kannattaa kirjottaa muuten jotain kysymyksiä ylös jos pää lyökin ihan tyhjää skypettäessä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, pitää kirjottaa jotain ylös! :D Mua joo jännittää ihan kauheesti! Pelkään just että tulee semmonen awkward hiljaisuus ja kukaan ei sano mitään, enkä keksi mitään puhuttavaa. Ja et oonkin ihan erilainen kun mitä ne luuli.. :/

   Poista
 4. Hyvin toi Skypettäminen menee!! :) Eka kerta jännitti muakin hirveesti,mut ihan hyvin se lopulta meni. Kannattaa kans varautuu siihen et yhteys saattaa välillä pätkiä, eli jos et kuule mitä ne sanoo, nii kysäse vaan rohkeesti. Ensimmäinen Skypetys on aina se vaikein, mut sen jälkeen tulee ihan sika hyvä fiilis ja seuraava on aina helpompi :) Oman host perheen kanssa Skypetetään melkeen joka viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännittää liikaa alle kolme tuntia aikaa siihen.. Toivotaan parasta :)

   Poista

Cheer me up with your comments <3