tiistai 16. heinäkuuta 2013

London trip!


Mun piti jo aikasemmin laittaa kuvia mun Lontoon reissusta, mutta kun sain isäntäperheen niin se vähän jäi..:DMut tässä näitä nyt olis!

                                                               
                      
Minä ja Sherlock Holmes :D


pakollisia posetuskuvia :D


Toi oli meiän lähin asema, yövyttiin Hilton Paddington hotellissa.

Edes sekava..? Siellä oli kaiken lisäks vielä joku korjaustyö menossa, mikä vaikeutti liikkumista.

Käytiin tokana päivänä Making of Harry Potterissa ja oli kyllä NIIN hieno :D OLin ihan fiiliksissä siellä. Jos joskus käytte Lontoossa niin tuolla kannattaa vierailla! Siellä oli sellane "luutasimulaattori" mistä ei saanu oottaa kuvia, mut sai siis lennllä Lontoon yllä ja huispaus kentällä xD Likusteritie 4Ne oppaat kero, että elokuvia varten oli maalattu käsin 4000 taikasauva laatikkoa :O
Yritin ottaa cooleja turistikuvia..


Bertie Bottien joka maun rakeet. Osa noista ihan niinku kirjoissa oli oikeesti tosi pahan makusia kuten pippuri, tai joku joka maistu joltain räältä. Osa oli outoja, kuten makkara ja osa ihan hyviä kuten sitruuna.


Big Ben!

äitin kanssa Big benillä. Just oltiin käyty London Dungeonsissa, joka on siis sellanen kauhutalo. Suosittelen! Harmi vaan sieltä ei pystyny ottaa kuvia.. Mut idea on että kuletaan oppaiden kanssa läpi Englannin verisen historian tapahtumien ja ollaan tavallaan ite mukana siinä ( Viiltäjä-jack ja muut). Olin ihan kauhuissani koko ajan!

Ekaa kertaa Victoria's secretissä, oli se kauppa vaan niin hieno.. ja kallis :D

Tietenkin paljonpaljon hyvääruokaa!

♥:lla Laura


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Lontoo Lontoo Lontoo <3 pakko päästä sinne itsekkin käymään (toivottavasti 3 vuoden sisällä sinne pääsisin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Lontoo on ihan mahtava paikka, siellä riittää kyllä näkemistä. Kahen vierailukerran jälkeenki tuntuu, että en oo oikeestaan nähny kun murto-osan! Toivottavasti pääset sinne pian! :)

   Poista
 2. Ihana Paddington, ite kun olin Lontoossa talvella niin yövyttiin (kai??) Paddingtonissa :D Lontoo on ihana kaupunki! :)

  VastaaPoista
 3. Jej tuo london dungeon on iha huippu paikka!! Oon itekki käyny siellä ja ärsyttävää ku ei voinu ottaa kuvia ku on jotenki vaikee kuvailla muille sitä paikkaa :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin joo tosi paljon! :D se pitää kokea ite, ei sitä muuten tajua :) !

   Poista

Cheer me up with your comments <3