perjantai 19. heinäkuuta 2013

First skype call

                     
hehe eka skypettely takana perheen kanssa ja seuraava kuva Tuulian blogista tiivistää keskustelun alun xD
"Can you see me know?" "What about now?" "What if I do this?" "I think there is a problem" "Wait.. now I cannot hear you!"

Mut kun tosta vaiheesta päästiin nii huomasin, että jännitys oli ton alkusähellyksen aikana melkeenpä kadonnu :D Niillä oli siis kamera seinällä olevan telkkarin päällä, joten miun naama näky niille jokasta ihohuokosta myöten, ihanaa :D Juttelemassa oli mom, Tessa, Jared ja Emma (isä oli töissä) lopulta juteltiin about 45 min ja se meni nopsaan! Emma ja Jared vaan tanssi ja hyppi ympäri huonetta ja oli vaan niin sulosia kun mahollista! Sit ne ois halunnu rueta lukemaan Rumaa ankanpoikasta  xD Rakastuin niihin heti!

Tessa ja mom oli myös ihania ja lähinnä niitten kanssa juttelin. Puhuttiin koulusta, Tessa kävi samaa koulua ja oli hauskaa kuulla sen kokemuksia. Opettajat on kuulemma tosi mukavia, mutta koulussa on outoja oppilaita, joita kannattaa varoa..? xD Mom myös varmisti, että musta tulee SENIOR, ja saan osalistua GRADUATIONIIN, JEE! Siellä koulussa on myös kokeita, mutta kuulemma tosi helppoja ja sitten pitää osallistua vielä johonkin englannin kielen kokeeseen.

Sitten puhuttiin urheilusta ja ne oli ihan pihalla jääkiekosta. Niillä baseball ja jenkkifutis on kova juttu. Oli huvittavaa kuunnella, kun ne mietti et joo taitaa Usalla olla jääkiekkojoukkue jossain... Orientaatioleiri mulla on kuulemma kuukauden päästä saapumisesta ja sen vetäjä on mun mom ( on töissä YFU:lla). Mun alueella on kuulemma neljä muuta YFU:n vaihto-oppilasta, joista yks Kentuckyssä ja muut Indianassa. Yks Kiinasta ja yksi Saksasta, muita ne ei muistanu. 

Ne oli kuulemma valinnut mut jo joskus kesäkuun alkupuolella, mutta siihen, että mulle kerrottiin meni yli kuuukaus! Fuck the logic..?

Eilen tuli mun aluevastaavalta tietoa, että tartteen vielä rokotuksia. Nää oli siis jotain Indianan osavaltion omia juttuja ja siks mulla ei ollu niitä. Aivokalvontuledukseen ja vesirokkoon. Siis haloo..? Oon sairastanu vesirokon, kävin vielä verikokeissakin ja terkkari sano sillon etten tarttee mitään rokotuksia. Vaan toisin kävi huoh.. Sai siis tänään kaksi rokotusta, ai että kun oli mukavaa <3

Tiiän et moni vaihtari on sanonu näin, mutta en vois nyt kuvitella, että menisin muualle kunEvansvilleen Indianaan ja just mun perheeseen! :) Se koko perhe on vaan niin mahtava ja ilonen ja jenkkimäinen! <3 Ja voin sanoo suoriutuneeni suunnilleen kunnialla ekasta skypetyksestä hostien kanssa!

 ♥:lla Laura

10 kommenttia:

 1. Hyvä että meni skypettelyt hyvin! Millanen ilmasto tuolla sun paikassa muuten on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon myös onnellien että eka puhelu on ohi, on jotenki rentoontuneempi olo!Siellä on nyt kuulemma +38 astetta celsiusta ja talvella laskee -10 suunnilleen. Mom sano, että tooosi harvoin niillä on -18 astetta (nauroin vaan itekseni)! Lunta tulee joskus ja joskus ei (mut jos sataa niin sitä on vähän) Meiän talon pihalla on palmuja, joten aika erilainen ympäristö :D

   Poista
 2. Tos alun tekstis tarkotakko known kohalla nowta? tai toi cannot here you, hear you? :D en siis mitenkää ilkeesti haluu korjata :) tarvii kyl rohkeutta, ainaki mun kohalla, skypettää englanniks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tarkottaa :D Ei mitään, hyvä kun joku korjaa, osaan olla jatkossa huolellisempi! :)

   Poista
 3. APUA!! Kui ihanaa!!! Saat laittaa kaikki kaavut ja sen lakin päähä ja viskaa ilmaan!! Oon niin kade!! Oon kuulemma junior, mutta saan EHKÄ osallistua graduationiin, ja se on tosiaan vaan ehkä :(

  VastaaPoista
 4. hyvä et meni hyvin!!!! :)

  VastaaPoista
 5. Voisitko tehä ihan erillisen postauksen tuosta alueesta/ kaupungista mihin sitten meet tai e kertosit jotain tietoja siitä yms :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on hyvä idea :) voisin tehä postausta kun pääsen koneelle perjantaina (kirjotan nytten kännykällä) :D

   Poista

Cheer me up with your comments <3