perjantai 26. heinäkuuta 2013

Evansville , Indiana

10 päivää jälellä!! Mitä ihmettä?!?! Paniikki iskee ja tuntuu että kaikki on ihan kesken!! Satiin pari päivää sitten YFU:lta postia, jossa oli kaikkea tarpeellista tietoa lentoon liittyen, ja sen luettua tuntuu, että kaikki on tekemättä! Kentällä pitää olla 6.8 kello viisi aamulla, joten 5.8 suunnataan täältä Joensuusta kohti Helsinkiä ja yövytään lentokenttähotellissa. APUA!

Mua pyydettiin kertomaan enemmän paikasta, jossa tuun viettämään vaihtovuoteni, joten tässä vähän infoa.Paikan nimi on siis Evansville, joka on Indianan kolmanneksi suurin kaupunki (121 000 ihmistä). Tosin Indianassa ei ole ollenkaan miljoonakaupunkeja. Evanscille sijaitsee ihan Indianan eteläkärjessä ja sen vieressä virtaa Ohio River. Tämän takia siellä ei juurikaan sada lunta, jos sataa se sulaa nopsaan pois (jos ajaa 30 minuutin matkan pohjoiseen päin, niin kuulemma siellä on jo ihan kunnon lumimyräkät :D) Talvella on noin -5 - -10 astetta. Host-äiti kertoi, että joskus on ollut -18 mutta tämä on todella harvinaista. Pari viikkoa sitten siellä oli +38 eli kamalan kuuma mun mielestä :D Selvästi Suomea lämpimämpään paikkaan olen siis suuntaamassa!

Pikkusen mua huolestuttaa, kun mom kerto, että ne asuu  tornadoalueella, muuta harvoin ne tulee kuulemma lähelle..?
Indianapolikseen, eli Indianan pääkaupunkiin on vähän alle 300 kilometriä ja tonne varmaan pääsen käymään vaihtovuoden aikana. Mun lentokone laskeutuu sinne kun tulen jenkkeihin, mutta sillon ajetaan vaan suoraan Evansvilleen. Indianapolis on Indianan suurin kaupunki ja siellä on noin 830 000 asukasta, mutta jos laskee "lähiöalueet" mukaan niin asukkaita on lähemmäs 1,8 miljoonaa. Koko Indianassa asukkaita on n. 6.5 miljoonaa, eli ei mitenkään älyttömän paljon.
Alempana kuvia Evansvillestä ja muusta Indianasta :)Mun koulu on siis William Henry Harrison highschool, joska sivuille pääsee TÄSTÄ. Perinteinen koulu, jossa on tarkka pukukoodi ja about 1300 oppilasta. Se oli myös ratingeissa Usan 23. paras koulu, joka on aikas hyvin :D


Ja koska tykkään leikkiä ja vaihdella blogin ulkoasua, tein sen taas :D Mitäs tykkäätte? :)


♥:lla Laura


8 kommenttia:

 1. Tykkään kyll tosta niinku siitä edelisestäki! :):) en tiiä ootko ite tehny mut noi sydän merkkaukset missä asut ja mihi muutat on kivat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo kyllä mä ne ite tohon merkkasin :D

   Poista
 2. Hui tuo tornadoalue! Mutta toisaalta, mihin meneekin niin on siellä niitä vaaroja! :)
  Tuli muuten mieleen, että ookko hommannu sitä englannin kielistä rokotekorttia, jos oot niin mistä sen sait? (Tuli mieleen, että voisikohan sitä yfun pohjaa käyttää...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIimpä :o
   Hain sen terveysasemalta (pyysin englanninkielistä rokotustodistutsta), mutta kyllä se YFU:n pohja käy, mulla vaan ei ollu sitä :)

   Poista
 3. Toi paikka vaikuttaa super kivalta! Ihanaa vuotta sulle :)

  VastaaPoista
 4. evansville on täydellinen pleissi sulle <3 ja uu himo hieno banneri taas!!:)

  VastaaPoista

Cheer me up with your comments <3