tiistai 30. heinäkuuta 2013

Paniikkipakkaus alkakoon!


Ihan ekaksi : kiitos työ kaikki ihanat 71 lukijaa bloggerin kautta (+kaikki muut tietysti :D) ihana kun teitä on noin paljon :) !

Viimenen viikko lähti käyntiin. Viikon päästä tällä samlla hetkellä istun jo lentokoneessa!! :o PANIIKKI!!!!

Alotin pakkaamisen kunnolla eilen ja tajusin että enhän mie millään voi ottaa kaikkee mitä haluisin mukaan.. Eli hurja karsimisprosessi.. Mutta antaa kuvien ouhhua puolestaan, ite haluan kutsua tätä hallituksi kaaokseksi :DHuomasin etten voi ottaa koko vaatekaappia mukaan..


hirveesti kaikkia virallisia lappusia pitää ottaa ja tietty suklaata ja suomitavaraa:)


Tässä on miun uus rakkaus! <3 Käsimatkatavaralaukku joka löyty tossa vähän aika sitten Vero modasta. Se on ihan valtava!

Oon varma että tää tulee pelastamaan mun hengen jossain vaiheessa reissua xD Siis latauslaite jota ei tarttee kytkee seinään, eli kannettava. Ja niin ihanan pinkki <3
Huomattiin tossa että kaikki miun ballerinat on puhkikuluneet, joten käytiin ostamassa parit kaupungissa :)


Osaan pakata järjestelmällisesti


Tääon miun oma karkkivarasto, joka täydentyy ainakin vielä Fazerin siniselllä. Japanimummilta sain nuo Gifu-pastillit ( joo tiiän ,mutta miulle ne on aina Gifu!), joissa oli tollane viesti mukana <3


Mitä kaikkea tarvitaan kun vietetään yö lentokentällä, jesFiilikset on aika kaoottiset ja muutamat itkupotkuraivarit on tullu piettyä, ois vaan niiin paljon mielenkiintosempia asioitakin vikalla viikolla kun pakkaaminen.


♥:lla Laura

18 kommenttia:

 1. Mullekkin sisu on gifu :D Kaikki alkaa vaan aina kuittailemaan jos sanon sitä Gifuksi xp

  VastaaPoista
 2. tollannee latauslaite olis kätevä! mistä tollassee vois löytää? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite ostin ton Soneran kaupasta Kampista (Helsingistä) :)

   Poista
 3. Ootko sä yötä lentokentällä! ;o
  Ja ihana toi laukku! Olin niin peloissani, että kaikilla muilla on reppu ja mä tuun sinne mun tommoses samallaises olkalaukku/laukku tsydeemis ja sit kaikki on vaan mulle, että daa lentokoneeseen otetaan reppu! Oih oot mun pelastaja!! haha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon yötä tai sitte lentokenttähotellissa en oo viel varma. Siis siellä Washingtonissa. Ei ois kiva olla ainut :( Jatkatko sie suoraan Texasiin?
   Kiitos :D Mulla ei tavarat ois mahtunukkaan mihinkään reppuun xD

   Poista
  2. Oh!!! ;O Noh on siinäki ainaki seikkailua! :) Toivottavasti löytyy muitaki jokka on yötä! :) Mulla on 4 tunnin vaihto Washingtonissa eli en hirveen kauaa ehi pyöriä kaikkien tarkastuksien jälkeen ;O (jos tulee jotai ongelmia ja kestääki kauemmin niin jäänki varmaa yöks xd)

   Poista
  3. Soitin yfulle ja ne sano et ilmeiseti meen johonki hostelliin joka on kentän ulkopuolella :o
   hahaa toivon et myöhästyt nii jäät miun kaa.. No ei tosi xD

   Poista
  4. Haha xdd sitte vitsi mä nauroin sille kansainväliselle avunpyyntölapulle! Mä en vaa kestä XD Se oli jotenki niin tönkkö. Sitte joutusin sen antaa jollekki :D:D

   Poista
  5. Nii se on! mie varmaan joudun käyttää sitä, jos joudun pyytää apua meen varmasti lukkoon xD

   Poista
 4. Mä yks päivä tein koepakkauksen ja sainki kaikki vaatteet tungettuu mun matkalaukkuu, mut sit tajusinki et tarviinha mä paljon muutaki ku vaa niitä vaatteita :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, huomasin et vaatteet on vaan yks pieni osa kaikkee :)

   Poista
 5. Käännä tuo demikalenteri sivulle 19 niin näät mut siellä hehe!! Voit aina kattoo sitä vaihossa ja miettii mitenköhä mulla menee vaihdossa :D:D Mieki haluun tuollasen kannettavan latausjutun, paljon makso? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo huomasinkin siut :D
   se makso joku 12 euroo mut se oli sillon -30% mut kannattaa ostaa se on tosi kätevä :)

   Poista
 6. voi laura, kyllä se siitä! mie autan torstaina ;) ihan sika kivat nuo mustat balsut!!

  VastaaPoista
 7. Miten tuo laturi toimii ja onko se iphonelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis siihen ite laturiin ladataan tietokoneesta virtaa ja sitten se säilyy siinä about 3 kuukautta. Sit tökätään sen pää kännykkään ja kännykkä latautuu :D Toi mun oma käy Samsungille ja Nokialle mut niitä on saatavina myös iphonelle :)

   Poista

Cheer me up with your comments <3