perjantai 9. elokuuta 2013

This is my life now

Ilmotan täällä elonmerkkejä itestäni :D
Saavuin siis 7.8 tänne Evansvilleen ja oon elänyt täällä nyt kaks päivää :) Matkasta kerron joskus myöhemmin, koska siihen tarvitaan ihan erillinen postaus, mutta nyt kerron hiukan miun ekoista päivistä täällä.

Kaikki tuntui ihan epätodelliselta kun saavuin Evansvillen lentokentälle, vastassa oli koko perhe. Niillä oli kyltti "Tervetuloa to the Usa" ja perheen tyttö Emma ryntäs heti halaamaan mua. Tuntui jotenki niin kotoiselta heti <3 Muutenkin rakastan näitä lapsia niin paljon ja ollaan puuhattu yhessä vaikka mitä, eilen pelattiin jalkapalloa, meiän talon edustalla, jossa on vaaaltava nurmikko :) Sit pelattiin niitten lempparipeliä Candy landia. Momin kanssa ollaan jo puhuttu ja naurettu tosi paljon ja huomaan jo miten kahessa päivässä miun englanti on muuttunu sujuvammaks! Dadin kanssa ei olla viel hirveesti juteltu kun se on töissä päivällä mutta vaikuuttaa tosi kivalta!! Tänään huomasin tossa vähän aika sitten että ajattelin englanniks ekan kerran!! Ja sitten melkein heti uudestaan!! Se tapahtuu niin nopeesti, paljon nopeemmin kuin ootin ja oon tosi ilonen siitä!

Untitled

Annoin eilen perheelle tuliaisia ja teiän ois pitäny nähä momin ilme, kun se maisto salmiakkia xD Se sylkäs sen heti ulos hehe.. Mut ne tykkäs kovasti suklaasta ja marimekosta, mutta ei ollu koskaan kuullukaan muumista joten sivistin niitä ja me katottiin suomen kielistä muumia :)

Mulle on tullu jo tosi kotoinen olo kahen  päivän aikana ja tykkään vaan tästä perheestä niiin paljon! Mun huoneki on tosi kiva! Ja kuulemma saan ens viikolla kaks kertaa isomman sängyn :)

Täälä on kuulemma normaalia syödä illalliseks aamupalaa...? Joten syötiin sitten iltaruoaks kanelipullia, perunahöystöä ja munakokkeilia xD Hyvää oli :)




mom oli ite tehny tollaset julistetaulujutut miulle ja ne oli aivan ihanat, thanks mom <3

Käytiin valitsemassa kursseja tänään koulua varten ja saatiin aikaan lukkari :) Juttelin mun oman counselorin kanssa ja se oli tosi mukava,  se sano et voin tulla aina juttelemaan sille kun haluan ja se aina auttaa mua :D
no kuiteskin mun lukkari näyttää tältä

  1. Anatomy
  2. Study hall (täällä voin voin tehä läksyjä ja opiskella tuleviin kokeisiin)
  3. Algebra 2
  4. LUNCH
  5. English
  6. P.E. Aerobic
  7. US Government
  8. Spanish 1
Noilla siis lähetään ja sit katotaan jos on liian helppoo tai vaikeeta. Mut periaatteessa mulla on sama lukkari joka päivä koko vuoden. Tapasin yhen cheerleading-tytön ja se oli niin mukava :) Kaikki oli niin mukavia ja jutteli koko aika ja sano et puhun hyvää enkkua, jes! :D Sain myös oman kaapin, johon mahtuis vaikka ihminen :D Oon kyl aika paljon hermostunu koulun alusta..

Quote

On tapahtunu jo niin paljon kaikkea niin lyhyessä ajassa et on vaikea kirjottaa kaikesta, koko ajan tulee vastaan jotain uutta. Näin ekan kerran koulubussin matkalla Indystä tänne ja huusin vaan SCHOOLBUS ja hostmom sai melkeen sydärin xD ja pääsen kohta Walmartiin! Oon viihtyny tosi hyvin täällä ja aika menee niin nopsaan!!

koulun lukuvuosikalenteri


♥:lla Laura

24 kommenttia:

  1. Uu kuulostaa tosi hyvältä:) Ite tässä just teen Algebra 2 läksyjä ja menee ihan yli kun en ymmärrä puoliakaan noista ohjeista ja kaikki termit on ihan outoja:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itteäki pelottaa et miten sit pärjään koulus,asiat vaikuttaa tutuilta mut kieli ei! XD

      Poista
  2. Tajusin itekki kans et osaan jo kahes päiväs paremmin enkkuu, mut ehkä se tulee siitä et sitä puhuu vähä sujuvammin eikä niin ns ujosti :) toi algebra kuulostaa vaikeelta ;o! Ootko muute seniori?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla in jo ite asiassa ollu noi algebrajutut Suomessa joten sen pitäs olla iha ymmärrettävää :) joo oon seniori :D

      Poista
    2. Ou sulle tulee olee niin helmi loppu vuos ku promit ja kaikki!

      Poista
  3. Oikeesti arvaa odotanko nyt että mäkin pääsen lähtemään! Kiva postaus (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivottavasti sulla tulee mahtava vuosi! :D

      Poista
  4. Ihanalta kuulostaa! :)

    VastaaPoista
  5. Ei vitsi en malta oottaa et pääsen lähtemään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oota vaan sulla on varmasti huippu vuos tiiossa! :)

      Poista
  6. Äääää, oon niin onnellinen siun puolesta!! Sit ku tuut joskus tänne ni vertaillaan enkkuja XD

    VastaaPoista
  7. hei selasin sun blogias täs pari postausta alaspäi ja huomasin et sul oli tollanen kannettava lataus tsydeemi (pinkki<33) nii mistä hankit sen?:D meinaa oon yrittäny ite ettii tollasta mut ei oo mistää löytyny :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin iha innoissani ku sain sen mutta se ei toimi. Sitä ei pysty lataamaan ja sen akku kestää noin 5 min.. Pitää kattoo jos den voi ladata. Mut ostin sen soneraliikkeestä :)

      Poista
    2. höh :( no toivottavasti saat sen toimimaan :)

      Poista
  8. voi että sulla on kyllä menny kaikki iha loistavasti!

    VastaaPoista
  9. Kuulostaa mahtavalta! Muista pitää hauskaa ja nauttia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emppu <3 Pidä hauskaa siel Berliinissä! :D

      Poista
  10. Voi kulta pieni. Kuulostaa mukavalta. Terrrrrkkuja täältä kaikilta PP, Manu, saru, okki, iki, maj, pacymaa...

    VastaaPoista

Cheer me up with your comments <3